4 de set. 2011

Viatge a NORMANDIA i BRETANYA



Aquest estiu del 2011 hem fet un viatge per Normandia i la Bretanya, durant tres setmanes amb autocaravana. La pujada la vam fer via Perpinyà, Millau (A75), Clermont-Ferrand, Chartres, Rouen fins arribar a Étretat, famós pel penya-segat. Vam resseguir la costa normanda passant per les platges del Desembarcament. Península de Cotentin i el Mont Saint-Michel de visista obligada, per nosaltres era la segona vegada que visitavem aquesta meravella en 25 anys.
Bretanya i la costa nord o Costa de Granit Rosa amb les seves illes, pobles i villes romàntiques. Finisterre i els caps, rades i badies, o els fars amb les marees. La costa Sud més turística amb el Golf de Morbihan, o els nombrosos pobles tradicionals bretons.
Què dir de la gastronomia bretona i normanda, amb els conserves de peix, la nombrosa varietat de dolços i brioxeria, i com no les tradicionals "galletes" o creps salades bretones acompanyades d'una bona sidra artesana o una cervesa bretona.
La tornada va ser per la ruta de Limoges, Cahors, Toulousse i Narbona.
Normandia, però més Bretanya és un paradís per les autocaravanes on sempre trobes una àrea per dormir o repostar, acompanyat de més companys camperistes.
Una bon lloc per passar les vacances.
Veieu aquí les fotos del viatge.
Relat complet del viatge

1 comentari:

  1. És ben bé allò que buscava!! La meva parella i jo ens estem plantejant anar aquest estiu uns 15 dies de ruta per la Bretanya i Normandia, anem amb una altre parella i ens volem endur el gos... Estem mirant possibilitats i una d'elles era la de fer la ruta amb autocaravana xq no sabem com estarà el tema per França per allotjar-nos a depèn de on... Com us va anar el tema amb el gos? nosaltres mai hem viatjat així molts dies amb ell... us van posar pegues per entrar a algun lloc? què hem de tenir en compte? anem una mica perduts... Gràcies.

    ResponElimina