27 de jul. 2019

PAÏSOS BAIXOS: BÈLGICA i HOLANDA.



El viatge als Països Baixos el teniem pendent durant molt de temps. per fi el 2019 vam poder fer-lo. Entenem com a Països Baixos: BÈLGICA  (Flandes, Brussel·les i Valónia), NEDERLAND ( Zelanda, Holanda, Frisland, Brabant, Utrech, ...).
Per arribar-hi cal travessar tot França de sud a nord, uns mil quilòmetres. Un cop allà, les distàncies són relativament curtes, donat que son estats petits. El clima és atlàntic, suau i plujós a l'estiu, tot i que vam tenir la sort de no agafar cap dia de pluja !!! El paisatge és majoritàriament pla, extens, verd, amb pocs boscos a Holanda i grans extensions agrícoles. Al ser països situats sota el nivell del mar, el paisatge i les ciutats estan plens de canals navegables. És especialment interessant l'enginyeria de la costa per barrar el pas del mar terra en dins i viceversa, per treure l'aigua cap el mar amb importants dics i escluses. Les ciutats són una meravella així com molts de pobles, tant a Bèlgica com a Nederland. Carregades d'història i arquitectura preciosa majoritàriament reconeguda per la Unesco. Els museus són un altre al·licient interessant per la tradició de grans pintors flamencs i renaixentistes, destaca Amsterdam amb un barri dedicat als museus.
L'acollida per el turisme autocaravanista és bona amb multitud d'àrees i càmpings adaptats, és un lloc amable en general.
Enllaç per veure el relat complet del viatge.
Enllaç per veure fotos del viatge.


Vehicle: autocaravana Challenger 690 m., motor Ford Trànsit 2017.
Fonts informació: 
www.visitflanders.com/es/index.jsp - www.holland.com/es/turista/destinos.htm
www.campercontact.com/es - https://campingcarpark.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada